Hej medlem!

 

Precis som många av er märkt så har de senaste dagarnas väder bjudit på precis det som en golfbana behöver och med det kan vi komma med trevliga nyheter!

 

Fredag 29/5 10:00 öppnar Umeå Golfklubbs 18-hålsbanan för denna säsong! Vi kommer då att öppna Röd-Gul slinga.

Tidsbokningen öppnar imorgon, torsdag 28/5, 12:00.

Vi kommer att spela på ordinarie greener, men ett par provisoriska tees kommer initialt att gälla.

Tillsvidare kommer det att råda ”En klubblängds lägesförbättring” på den finklippta delen av spelfältet.

 

Ingen har förmodligen missat att denna sommar kommer att bli annorlunda jämfört med tidigare somrar och vi på Umeå Golfklubb arbetar för att erbjuda er tryggt och säkert spel. Följande restriktioner gäller nu vid uppstart:

  • Det kommer inte finnas några bunkerkrattor. Detta innebär att om din boll ligger i exempelvis fotspår, gropar från tidigare slag etcetera, får bollen omplaceras.
  • Flaggor ska inte beröras, utan dom ska sitta i hål hela tiden. När ni plockar upp bollen ur hål, försök undvik att röra flagga och kanter efter bästa förmåga.

 

Vi på Umeå Golfklubb hoppas att ni följer dessa restriktioner och hjälper oss att fortsätta hålla banan säker och spelbar under sommaren. Utöver dessa restriktioner gäller givetvis de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten.

 

Golfbilsförbud gäller tillsvidare, vi kommer släppa upp för nyttjande av dessa när banan blivit tåligare. Detta på grund av att banan fortfarande är för mjuk för golfbilar.

 

Vi har även glädjen att meddela om att vi tillsammans med Titleist och Callaway kommer att erbjuda ER en demodag onsdagen den 3:e juni mellan 15:00 och 19:30. Där ni även har chans att vinna en putter. För ytterligare information, se: https://www.umgk.se/demodag-titleist-och-callaway-3e-juni-1500-1930-vinn-en-putter/

 

Med detta sagt välkomnar vi er till Umeå Golfklubb och vi ser fram emot att se er i sommar!

 

Umeå Golfklubb med personal