Vi kan med glädje meddela att Jonas Larvia kommer tillbaka till Umeå och till oss på Umeå GK.

Jonas börjar sin anställning 1 januari 2020.

Jonas själv säger: Det har varit en lärorik tid för mig att ha arbetat hos Vasatorps GK utanför Helsingborg. Klubben har t.ex. två 18-hålsbanor och två 9-hålsbanor och förstås en omfattande golfverksamhet. Jag har jobbat som tränare/pro på Vasatorp där jag framför allt jobbat med elit, juniorer, nybörjare, träningskort, privatlektioner och customfitting.

Under tiden på Vasatorp har jag inte släppt kontakten med Umeå GK. När möjligheten gavs att komma tillbaka till Umeå GK som tränare tvekade jag inte en sekund att tacka ja trots att jag trivdes jättebra på Vasatorp. Umeå GK har alltid haft en plats i mitt hjärta och nu vill jag ge järnet för att utveckla klubben.