Sällskapsgolfen 2020

Med tanke på rådande pandemi och de riktlinjer och rekommendationer som kommit från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet kommer Sällskapsgolfens start att skjutas på. Nedanstående datum kan komma att skjutas ytterligare på beroende på vilka riktlinjer som kommer längre fram.

Sällskapsgolfen anordnas en gång i veckan under sommaren med preliminär start 1 juli med sista tillfället den 26 augusti. Den 8 juli gör vi ett uppehåll med anledning av Umeå golffestival.

Sällskapsgolfen är till för dig som behöver någon att spela och träna med, vill lära känna fler golfare, inte har klubbhandikapp än eller som bara vill ha trevligt sällskap under en kortare golfrunda på en av 9-hålsslingorna.

Onsdagar med första starttid kl. 17.30 spelar vi veckans 9-hålsbana. I år kommer det att vara löpande starter och det innebär att den onsdag som du är anmäld till, kommer ett mejl skickas till dig efter klockan 12.00 med din starttid (när du ska vara spelklar och redo att slå ut på 1:a tee).

Du anmäler dig via Min golf som finns på www.golf.se med hjälp av ditt golf-id eller via sms till Marie Holmgren på
073-03 30 212.

Vid förhinder så måste du avanmäla dig senast klockan 12.00 samma dag för att ge medlemskommittén en chans att ställa in om det skulle bli för få deltagare.

Varmt välkomna!

Medlemskommittén