Hej Medlem!

Med en bitande kall nordanvind har vi nu kastat oss in i 2024. Hoppas att ni medlemmar haft en vilsam jul med mycket umgänge och god mat.

Skidåkning vet vi att många av er håller på med, på nyårsafton hade vi ca 45 bilar på klubben med tillhörande åkare som njöt av ett underbart väder. Sen slog det tyvärr om och blev kallt, galet kallt.

I lördags hände det som inte fick hända i denna kyla, ett vattenrör sprang läck inne i kanslibyggnaden. Trots extraelement på full effekt så uppstod det en läcka med tråkig vattenspridning som följd. Som mest hade vi 3 cm stående vatten i shopen=( Som tur var upptäckte vi detta efter endast två timmar. Personal var snabbt på plats och med hjälp av OCAB så sker nu en sanering och torkning av det som blivit blött. Vi kommer därför närmaste tiden finnas på plats på Golfcenter för kansliärenden.

Fakturering

Vi sitter nu med medlemsavgifterna för 2024 och fakturorna kommer mailas ut till er medlemmar i slutet av denna vecka. Sista betaldatum är satt till 27:e februari, men då denna nu nyligen uppkomna vattenskada kommer kosta oss en slant innan vi får tillbaka ersättning på försäkringen så utlyser vi en tävling i samband med medlemsfaktureringen.

Bland de första 200 personerna som betalar årets faktura kommer vi lotta ut tre stycken stora spelpotter på Umeå Golfcenter, värde 6000 kr/styck. För att kunna vara med i utlottningen krävs, förutom att fakturan betalats, att ni mailar till info@umgk.se och gissar hur många bokade rundor vi hade totalt under 2023, medlemmar som gäster, 18 hål och 9 hål (tävlingsrundor ej medräknade). Dom tre som gissar närmast erhåller varsin spelpott. Vi kontaktar vinnarna i mitten av februari.

Tack till er som hjälper oss genom att betala i förväg=)

Information från Valberedningen

Inför årsmötet i april så letar valberedningen efter kandidater som vill hjälpa klubben genom att sitta i styrelsen. Är du en driftig person med stort hjärta för klubben så är detta ett klockrent uppdrag för DIG! Vi behöver också en person som kan ta på sig uppdraget att vara klubbens medlemsvalda revisor.

Det finns alltid utrymme för driftiga personer i alla våra kommittéer så om DU är intresserad av att engagera dig mer i klubben är du välkommen med en intresseanmälan till adrian.bordeianu@gmail.com.

Umeå Golfcenter

På Golfcenter skiner alltid solen och greenerna har lagom hastighet. Vi ser att beläggningen är högre än tidigare säsongen vilket är roligt. Nytt för i år är att vi kan erbjuda träning i större omfång än tidigare vintersäsonger. Robert Larsson och Lena Borgardt erbjuder både gruppträning och individuella upplägg för alla er som nu erlagt nyårslöften om bättre golfspel 2024=) Självklart finns både Robert och Lena tillgängliga för lektioner även under sommaren på Umeå GK. För att boka lektioner eller gruppträning, gå in på klubbens hemsida under träningsutbud eller kika på Golfcenters hemsida.

Vi blickar nu fram mot en ny säsong som vi verkligen hoppas startar tidigare och håller på längre. Den spelbara säsong som nu är lagd till handlingarna är en av de kortaste i Umeå GKs historia. Ur det perspektivet så kan det ju bara bli bättre, ta i trä, tvi över axeln och två svarta katter =)

Varma hälsningar,

Mathias med personal