företag och nätverk Umeå Golfklubb

Företag, partnerskap och nätverk

Mängder av möjligheter och alternativ för ditt/ert företag

Gör som många av Umeås företagare – samarbeta med Umeå Golfklubb! Vi har mängder av möjligheter och alternativ och tillsammans kan vi skapa något som gynnar oss båda.

35 000 besökare varje säsong

Vill du synas i en aktiv miljö med ca 35 000 besökare varje säsong finns ett flertal alternativ att välja på. Vad skulle passa ditt företag? Vi har flera olika partnerlösningar och kan komma med input och idéer.

Stärk era kundrelationer

Företagsgolf är ett utmärkt sätt att förstärka relationen mellan företaget och kunderna. Låt oss sköta arrangemanget och servicen så ni kan koncentrera er på det viktigaste: Era gäster!

Nätverkande företag emellan

För oss på Umeå Golfklubb är det viktigt att du har både nytta och glädje av ditt partnerskap. Vi jobbar kontinuerligt med nätverkande aktiviteter och evenemang.

För mer information, kontakta:

Mathias Ferry, Klubbchef
Mathias@umgk.se
Tel: 070-173 48 05

Prova på-golf

Låt er personal eller era kunder prova på golf. Detta är ett alternativ eller komplement till företagsgolf. Vi vänder oss till dem som inte börjat med golf vilket innebär att de behöver inga förkunskaper. Det blir introduktion och träning med instruktörer och klubbens Pro på övningsområdet. Därefter avslutar vi med spel på korthålsbanan. Mycket uppskattat!

Vem blir företagets ”Henrik Stenson”?

Utmana era jobbarkompisar, medarbetare eller kunder på ett spännande event, där ni inte behöver grönt kort för att delta. Vi har tagit fram två spännande alternativ:

NNJ Open (lunch ingår)

Klubbens duktiga instruktörer inleder på driving rangen genom att guida er genom golfspelets grunder och hur man får bollen någorlunda dit man vill ha den. All utrustning och bollar ingår. Detta tar ca en timme.

Därefter följer en runda på Ekströms-banan med sex korta hål. Ni spelar i lag om tre eller fyra personer. Detta tar ca en timme. Dagen avslutas med en härlig lunch på golfbanans restaurang.

Pris: 495 kr/person, plus moms. Ev. alkoholförtäring tillkommer.

Ekström Masters (middag ingår)

Klubbens duktiga instruktörer inleder på driving rangen genom att guida er genom golfspelets grunder och hur man får bollen någorlunda dit man vill ha den. All utrustning och bollar ingår. Detta tar ca en timme.

Därefter följer en runda på Ekströms-banan med sex korta hål. Ni spelar i lag om tre eller fyra personer. Detta tar ca en timme. När vi promenerat runt banan smakar det bra med en matig middag på golfbanans restaurang som givetvis har fullständiga rättigheter.

Här kör vi också prisutdelning till segrande lag och till dagens mest spektakulära slag.

Pris: 695 kr/person, plus moms. Ev. alkoholförtäring tillkommer.

Bokas för 10-36 personer. Blir ni fler eller färre så specialdesignar vi ett förslag.

För bokning, välkommen att kontakta:

Mathias Ferry, 070-173 48 05 alt. mathias@umgk.se
Kristian Rågfelt, 070-563 71 17

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

(Utan inbördes ordning)