företag och nätverk Umeå Golfklubb

Företag, partnerskap och nätverk

Mängder av möjligheter och alternativ för ditt/ert företag

Gör som många av Umeås företagare – samarbeta med Umeå Golfklubb! Vi har mängder av möjligheter och alternativ och tillsammans kan vi skapa något som gynnar oss båda.

35 000 besökare varje säsong

Vill du synas i en aktiv miljö med ca 35 000 besökare varje säsong finns ett flertal alternativ att välja på. Vad skulle passa ditt företag? Vi har flera olika partnerlösningar och kan komma med input och idéer.

Stärk era kundrelationer

Företagsgolf är ett utmärkt sätt att förstärka relationen mellan företaget och kunderna. Låt oss sköta arrangemanget och servicen så ni kan koncentrera er på det viktigaste: Era gäster!

Prova på-golf

Låt er personal eller era kunder prova på golf. Detta är ett alternativ eller komplement till företagsgolf. Vi vänder oss till dem som inte börjat med golf vilket innebär att de behöver inga förkunskaper. Det blir introduktion och träning med instruktörer och klubbens Pro på övningsområdet. Därefter avslutar vi med spel på korthålsbanan. Mycket uppskattat!

Nätverkande företag emellan

För oss på Umeå Golfklubb är det viktigt att du har både nytta och glädje av ditt partnerskap. Vi jobbar kontinuerligt med nätverkande aktiviteter och evenemang.

För mer information, kontakta:

Mathias Ferry, Klubbchef
Mathias@umgk.se
Tel: 070-173 48 05

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

(Utan inbördes ordning)