Säljtorget2022-01-26T09:17:13+01:00
Säljtorget Umeå Golfklubb

Välkommen till Säljtorget!

Här på säljtorget är tanken att medlemmar både skall kunna erbjuda spelrätter till försäljning eller uthyrning och dessutom kunna fråga efter en spelrätt.

Annonsering Säljtorget

För att annonsera, vänligen fyll i kontaktformuläret.
Kansliet kommer att publicera din annons men du ansvarar själv för försäljning, köp eller uthyrning.
Annonsen ligger publikt under 30 dagar, därefter tas den bort. Vill du ha en förlängning av annonstiden så skickar du in ett nytt kontaktformulär med dina uppgifter.

Så här går försäljningen till

När en köpare och en säljare fått kontakt kommer man överens om ett pris och gör upp om hur betalningen ska ske mellan varandra. Därefter fyller man gemensamt i blanketten Överlåtelse med hembudsskyldighet, som finns att skriva ut från www.umgk.se på sidan Bli medlem. Den ifyllda blanketten skickas in tillsammans med spelrättsbeviset till Umeå GK, Enkan Ramborgs väg 10, 913 35 HOLMSUND. I och med detta avregistreras säljaren ur GIT och spelrätten noteras på den nya medlemmen. Den ändrade spelrätten skickas därefter ut till köparen. Köparen betalar därefter en medlemsavgift. OBS! Spelrättsbeviset är en värdehandling. Borttappat spelrättsbevis kostar 250kr att ta fram i form av administrationsavgift.

Hyra av spelrätt

Har du svårt att få tag på en spelrätt till salu, eller bara vill bli medlem i klubben en kortare period? Spelrätt kan man hyra årsvis. Är du passiv medlem och vill hyra ut din spelrätt, lägg ut den här under Säljtorget. Det finns även ett fåtal spelrätter som klubben hyr ut. Kontakta kansliet om det är intressant.

Skicka in din annons

    Köp/hyr spelrätt

    Sälj/hyr spelrätt

    Till toppen