Ta grönt kort på Umeå Golfklubb

Ta grönt kort på Umeå Golfklubb

Välkommen att ta Grönt kort på Umeå Golfklubb. För oss är det viktigt att du får en trevlig, innehållsrik och väl förberedande utbildning, så att du snabbt kan göra det som är roligast – komma ut på banan och spela. Klubben utbildar dig från nybörjare till medlem på några veckor. Du som inte har egna golfklubbor ännu kan få låna av oss, all utrustning ingår. När du har gått din utbildning finns möjlighet att gå en eller två fadderrundor med någon erfaren klubbmedlem.

  • Utbildningen kostar endast 2995 kronor
  • I det ingår FULLT MEDLEMSKAP under innevarande säsong (som annars kostar 4350 kronor), vilket innebär att du får spela hela säsongen på vår bana

OBS! För dig som går senare under hösten ingår fullt medlemskap även nästkommande säsong. Under hösten hålls också en värdefull återträff för alla nybörjare under säsongen. Vi samarbetar med SISU Idrottsutbildarna.

Under 16 år?

För dig som är under 16 år kostar kursen 2495:- (gäller födelseår).

1. Välj din kurs

Börja med att kika på vårt kursutbud. Nybörjarutbildningen består av fyra pass där teori och praktik blandas, samt ett femte uppsamlingspass när du kommit i gång med ditt spel.

2. Anmälan

Klicka på Anmälan för att fylla i anmälningsformuläret. Har du problem med anmälan maila info@umgk.se

3. Bekräftelse

Efter några dagar skickas en manuell bekräftelse ut till dig där vi bekräftar din anmälan.

Välkommen till Umeå Golfklubb!

Våra tränare
Driving range
Lektionsutbud