Nu är hösten här och med hösten så kommer även frosten.

När det är frost i gräset så är banan stängd för spel. Är det så att ni bokat en tid innan vi öppnar upp för spel igen så ”fryser eran tid inne”. Detta medför att ni måste boka en ny tid för att gå ut på banan så snart som frosten har släppt. Så är ni spelsugna och ser att temperaturen är låg så boka gärna en senare tid då det ofta kan ta flera timmar innan frosten har försvunnit från våra spelytor.

Från och med nästa vecka (18/9-23) så kommer det även införas bollränna på 18-hålsbanan till och med kl 10.00. Detta innebär att det inte kommer gå att boka tid före kl 10.00 utan att man istället kan komma in i shopen och boka den elektroniska bollrännan om det inte skulle vara någon frost.

Vi som jobbar ute på banan kommer hålla er uppdaterade framöver om banan är stängd och när banan öppnar. Även om det är 4-5 grader varmt när ni vaknar och frosten inte går att skåda i stan så finns det en stor risk att vissa låga och skuggiga områden på banan fortfarande är frostbelagda.

Håll koll på våra sociala medier och hemsidan så skall vi försöka göra vårat bästa med att uppdatera er om gällande frostläge ute på banan!

Med vänlig hälsning, Banpersonalen