Hej medlemmar!

Snön lyser vit på banan och skidspåren är väldigt fina. För er som inte testat dessa i år så kan vi varmt rekommendera ett pass när tempen är lagom och solen skiner=)
Säsongen närmar sig och många är i restagen. För att era golf id:n skall vara aktiverade så måste avgiften vara betald. Vi kan inte hantera detta på uppstuds när ni står på första tee nere i Marbella, utan det ligger på ert ansvar att ha gjort detta i god tid innan teeoff=)

Årsmötet kommer hållas onsdag 24:e april. Sista dag för att maila in motioner är fredag 8:e mars, 6 veckor innan mötet. Har du en motion, maila den till mathias@umgk.se, så handlägger styrelsen den med åtgärdsförslag till mötet i april.

Vi börjar nu söka personal till både restaurang och shop för kommande säsong. Är du sugen eller känner du någon som skulle passa bra, kontakta oss på mathias@umgk.se.

Stort tack till alla ni medlemmar som valde att betala fakturan i förtid. Vem gissade bäst på spelade ronder då måntro? Frågan löd: Hur många bokade rundor hade vi under säsongen 2023, 18-hålsbanan och 9-hålsbanan sammanlagt, medlemmar som gäster (tävlingsrundor ej medräknade)? Rätt svar var 26 310 st bokade rundor.

Närmast i turordning var följande personer som belönats med varsin stor spelpott på Umeå Golfcenter.
1:a 26 201: Stina Granberg
2:a 25 557: Anita Hjelt
3:a 25 496: Fredrik Undin
STORT grattis till er=)

Hälsningar
Umeå Golfklubb