Den 7 juli kommer vi att gästas av Resetouren Beachcomber Cup, Anmäl ditt lag på mingolf. Finalen går på Mauritius.

Shougunstart: 09:00
Startinfo: 08:30
Max hcp: 34 (spelare med högre hcp får delta men endast tillgodoräkna sig 34,0). Minst 4 registrerade rundor senaste året är ett krav.
Spelform: Lagtävling. 2-mannalag. Greensome, slaggolf (minst 7 utslag vardera)
Åldersgräns: 20 år (yngre spelare kan delta om de spelar med förälder, mor/farförälder – kontakta tävlingsledningen innan tävlingen)
Tävlingsavgift: 300kr/spelare. I startavgiften ingår en roligt tävling, startkit och prisbord.

Anmäl ett lag och var med och tävla om resor. Resetouren är en populär lagtävling, som spelas på flera ställen runt om i landet. Konceptet är uppbyggt kring det som många gillar mest d.v.s.  golf, resor, mat och dryck.

Tack vare sina samarbetspartners och sponsorer kan Resetouren erbjuda ett extra roligt koncept – och prisbord – på samtliga tävlingar. Sponsorer och partners är flygbolaget Emirates, Beachcomber Hotels från Mauritius, destination Ras al Khaimah, Destination Gotland, Smådalarö Gård Hotell & SPA, och resebyrån Grand Travel Group.

Förutom själva golftävlingen, kommer det att arrangeras flera roliga ”tävlingar-i-tävlingen” där ni kan vinna flygbiljetter till Dubai, drömresor till Mauritius, golfresor till Ras al Khaimah, hotellnätter i Sverige, m.m.

Bland annat kommer Emirates att arrangera en rolig aktivitet på ett par fyra hål, där vinnarna kan vinna flygbiljetter om de mellanlandar med sitt utslag i Dubai (ett stort utmärkt område på fairway), innan de ”flyger” vidare till någon av Emirates slutdestinationer (som består av flera hål på green).

Dessutom kommer det att arrangeras en rolig ”hole-in-one-utmaning” där de deltagare som antar utmaningen (insats 100 kr/ person), kan vinna en resa för två personer till Beachcomber Resorts & Hotels ***** på Mauritius, inklusive flyg med Emirates.

Startkit och prisbord på samtliga tävlingar. Ett vinnande lag från varje tävling kommer att vinna en biljett till Sverigefinalen; ”Resetouren Superday”, som äger rum i början av oktober i Stockholm. The Superday består av en rolig golfdag med avslutande bankett och prisutdelning. Vinnarna från the Superday kommer dessutom få åka till världsfinalen i paradiset – på Mauritius.

En deltagare kan delta i flera Resetouren tävlingar, med olika partners, men endast vinna biljetten till ”Resetouren Superday” en gång.

En spelare som under de senaste 5 åren gått till Sverigefinal, och dessutom vunnit resa utomlands, kan ej vinna resan igen. Detta gäller för hela laget, även om det endast är en av spelarna som vunnit resan tidigare.