Umeå Golfklubb söker medarbetare inför 2024.

Umeå Golfklubb är belägen centralt i Holmsund med goda förbindelser till Umeå via lokaltrafik. Med ca 2 100 medlemmar är Umeå Golfklubb en av de största klubbarna i Norrland där det spelas ca 40 000 golfronder varje år. Umeå Golfklubbs kärnvärden är glädje, passion och gemenskap. I klubben tar vi ett gemensamt ansvar för varandra, banan och miljön. Vi är inkluderande och arbetar för en jämställd klubb med utgångspunkt i Svenska golfförbundets vision 50/50. I centrum står vårt uppdrag och verksamhetsidé. Vår vision är en plats att längta till och vår mission är att leverera en golfupplevelse till såväl medlemmar som gäster, med skilda förutsättningar och ambitioner, möjlighet till golfspel och umgänge under bästa möjliga förhållanden.

Vi har ett omfattande samarbete med många av Umeås företag gällande arrangemang och tävlingar. Nu söker vi DIG som är serviceinriktad och med energi och entusiasm vill bli en del av teamet på Umeå Golfklubb och därigenom bidra till att våra ambitioner nås!

Kanslist, med start den 10 januari 2024 eller enligt överenskommelse. Det är meriterande med erfarenhet från GIT (Golfens IT System), men inget krav. Ett socialt och varierande arbete med administration som bland annat inkluderar medlemshantering, klubbens hemsida och närvaro i sociala medier, planering av arbetet i shop och reception, att se till att vår shop och våra lokaler är inbjudande, samt tävlingsadministration. Omfattningen är 50–85% på helår, beroende på dig som söker. Vi söker dig som har minst treårig gymnasieutbildning, har god data- och kommunikationsvana, är serviceinriktad, välorganiserad, kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Tränare, med start den 1 mars 2024. Umeå Golfklubb har stor träningsverksamhet. Vi utbildar årligen ca 100 nybörjare, har 100 juniorer i träning, samt erbjuder gruppträning och individuella lektioner till medlemmar och gäster. Förutom säsongsverksamhet ingår uppgifter i samarbete med Umeå Golfgymnasium och gruppresor för medlemmar höst och vår. Vi söker dig som är serviceinriktad, välorganiserad, vill vara med och utveckla golfare och golfen, vara en motor för klubbens ideella krafter och ledare, initiera och vara en del av aktiviteter som skapar medlemsnytta, har erfarenhet av att arbeta som tränare i golf och kan möta golfare i alla åldrar med skilda förutsättningar och olika ambitioner. Det är meriterande med genomförd PGA-utbildning, antingen HTU eller TAU och erfarenhet av custom fitting. Körkort är ett krav. Tjänstens omfattning anpassas efter dig som söker.

Banarbetare, inför säsongen 2024 söker vi ett antal personer som vill arbeta med skötsel av vår fina anläggning. Du är serviceinriktad, välorganiserad, trivs med att arbeta utomhus, minst 18 år och innehavare av B-körkort. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av golfbaneskötsel eller motsvarande utomhusarbete.

För alla tre tjänsterna gäller lön efter överenskommelse.

Om DU har frågor är du välkommen att höra av dig till klubbchef Mathias Ferry på 070-1734805.

Vill du söka någon av tjänsterna maila din ansökan med personligt brev och ditt CV till mathias@umgk.se med rubrik ”Jobb på Umeå Golfklubb 2024”. Sista ansökningsdag för Kanslitjänsten är den 30 november, Tränartjänsten 30 januari, Bantjänsterna 15 mars.

Vi ser fram emot din ansökan!